Nordia

O Nama

Nordia je tvrtka koja stvara ne samo web stranice i aplikacije, već i umjetnička djela u digitalnom obliku. Naš tim stručnjaka odražava strast prema dizajnu i tehnologiji. Kreiramo moderne web stranice te web trgovine (webshop) koji donose rezultate.
A kad je riječ o aplikacijama, Nordia je vaš pouzdan vodič u svijetu iOS i Android mobilnih platformi. Naši programeri i dizajneri surađuju kako bi stvorili aplikacije koje su intuitivne i vizualno ispred vremena. Razvijamo aplikacije koje su korisne, privlačne i jednostavne za korištenje, postavljajući standarde u digitalnom svijetu.
Nordia nije samo tvrtka, već kreativno putovanje. Ako tražite partnera u ostvarivanju vaše digitalne vizije, slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili prilagođenu ponudu prema vašim specifičnim potrebama.
Dobrodošli u Nordiu, gdje dizajn i tehnologija postaju jedno.

Kontaktirajte nas

Stvarajmo Zajedno

Javljamo se u najkraćem roku.

Nije obavezno
Nazovite nas
+385 99 375 5005

„Vaši osobni podaci će se koristiti isključivo u svrhu obrade Vašeg upita, te će se s njima postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU 2016/679) i Zakonom o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Više o zaštiti osobni podataka možete pročitati na Politika privatnosti.“

"Kreiramo digitalni svijet po vašoj mjeri."